fredag 16 september 2016

Dag 4 på Playitas

Så himla kul med träningsresa!

Igår började vi med en härlig yoga. Det hade inte varit helt fel att alltid starta dagen då.


Sedan hängde jag på ännu ett crossfitpass (x-wod) på playitas egna pass.

Då körde vi
Squatjump
Utfall (varje ben)
Marklyft (jag körde med 70 kg)
Thrusters med sandsäck (vet inte vad den vägde men det var nog inte met än 12 kg)
Gruppering (magövning)

Man började med att göra 1 av varje och sedan la man på en repetition på varje varv tills det gått 20 min.

Jag körde upp 11 varv och upp till 6 grupperingar.

Efter det var det en final som bestod av 5 min jägarställning mot vägg. Tror vi var ca 7 st deltagare och under dessa 5 mon så skulle en i taget köra benböj. Första varvet en benböj och sedan ökade man med en varje varv. Det roliga var ju at benböjen blev vilan istället för det jobbiga.

Efter det gick jag och duschade. Sedan började jag fixa inför mitt boxpass. Tyvärr hade de alldeles för få mitsar så jag fick improvicera. Några fick använda ovansidan av handskar som mitsar. Hade kollat lite snabbt på handskar och mitsar dagen innan men inte räknat dem elker kollat hur de låg. Såg att handskarna låg i olika lådor som var uppmärkta med storlek. Men tyvärr stämde inte innehållet i lådorna med vad som stod på dem och så hade man inte satt ihop handskarna i par. Så det var tur att jag började kolla av i tid, för det tog ett rätt bra tag innan jag allt sorterat.
Hur som helst så blev passet väldigt lyckat av vad jag hörde.

Efter att det testade jag Soma Moves för första gången (missade lite av början då jag fick fixa lite med sakerna efter mitt pass). Detta pass var nog en av veckans höjdpunkter. Karin som höll i passet är också superbra (både på detta pass och andra pass som jag gått på under veckan.

Hade tänkt gå på vattengympan, men  tiden räckte inte till för det då jag facetimade med min fru som fyllde år igår och med min dotter. Var så kul att pratar och se dem. Även om jag har superkul så saknar man ju dem.
Gled sedan ner och kollade lite på ett Outdoor Circletrainingpass. Men när jag kollade så körde de på cirkeln utomhusgymmet. Tycker inte att utomhusgymmet såg så överdrivet kul ut så jag gick och körde lite afrohouse istället. Men var lite seg så efter ett tag gick jag upp till gymmet och fixade lite inför "workshopen" som jag skulle ha där lite senare. Den skulle handla om funktionell styrketräning i gymmet. Gick mest igenom ben och dragövningar och så får det bli press och andra övningar på morgondagens workshop. Tror att det blev en lyckad workshop även om deltagarna verkade lite trötta och slitna.

Sedan var det dags för oss alla att röra oss ner till strandbaren där det var afterworkout, vilket var fest fast med träningskläder. Vi drack lite Sangria, minglade och hade musikquiz. Riktigt trevligt!

Efter middagen var det lite party på Bodegan. Tyvärr var det inte lika mycket folk där som det var i förrgår, men det blev ändå lite dans och trevligt prat fram till 01.30.

På torsdagen var det karaokekväll på Bodegan och då var det mer folk där från resan än igår. Även fast jag vet att jag inte kan sjunga så gick jag och syrran upp och sjöng Poison med Alice Cooper. Lite jobbigt att de alltid kör hela låtarna på karaoke, för jag hade tyckt att de kunde sluta efter första refrängen :)
Men efter det blev det några timmars dans. Fick också bugga en del vilket jag tycker är superkul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar