fredag 16 september 2016

Dag 3 på träningsresan

Gårdagen började med ett bra och skönt pass som hette Core and Stretch.

Efter det blev det frukost och sedan gick jag och började fixa inför mitt pass. Kollade hur musiken fungerade igår, men när jag kom till "salen" så fick jag inte igång den. Men efter att jag sprungit runt ett tag fick jag tag på någon som jobbade där som talade om vart jag satte på huvudströmen. Hur som helst så tyckte jag att passet gick riktigt bra och syrran hörde i varje fall några stycken deltagare som tyckte detsamma.

Efter det var det dags för passet HIT Functional Athletic. Det var ett roligt pass där vi jobbade i 40-20 intervaller med redskap som stepbrädor och powerband. Blev endel armhävningar och det känns idag.

Gick sedan på ett pass som hetteHeathy back och man fick då lite tips på vad man skall tänka på för att bibehålla en bra rygg. Dock gav det mig inget nytt.

Hade tänkt gå på vattenaerobicsen men jag hade lite problem med överföring av musiken till mitt boxpass på fredag. Som tur var löste det sig med överföringarna tillslut.

Nästa pass var Bootcamp for fun. Tyvärr så gav detta pass mig ingenting, då fokus på passet verkade vara att bygga upp en bra och rolig historia, men utmaningarna på passet var inte speciellt jobbiga för mig och de kom inte speciellt ofta. Hade räknat med att bli riktigt trött på det passet.

Avslutade det sista passet (Zumba vs Danzy) i förtid då jag ville hinna gå till gymnet. Tyckte nämligen inte att jag fick ta i så mycket på något av passen (förutom några delar på HIT-passet)

På gymmet körde jag först lite utfallssnatch med 16 kg kettlebell.

Sedan 3 varv
5 Marklyft på 100 kg
3-5 Handstand push-up

5/sida Get-up med 20 kg skolviktsskivstång

4 varv
7-8 Pull-up
10/sida Gräsklipparrodd i dragmaskin
10/sida Sidböjningar i dragmaskin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar