måndag 19 september 2016

Dag 6 på träningsresan

Nu har man fått in en bra morgonrutin.
Frukost 7.30 och sedan ett lugnt pass för att väcka kroppen 08.00 för att sedan 09.00 köra ett 30-40 min långt crossfitpass. Tänk om man hade tiden till det hemma.

Igår var det lugna passet yinyoga vilket var att man hittade olika yogapositioner/stretchpositoner och höll dem i ett tag. Riktigt skönt och säkerligen nyttigt för mig.

På X-WOD passet fick vi äntligen använda Assultbiken helt ut (både armar och ben).Passet var om jag kommer ihåg rätt
20 boxhopp
40 mountainclimber
15 Thrustersburpees med sandsäck (ca 10 kg)
10 Squatjump med kettlebell (16 kg)
15 kcal Assultbike
Det skulle vi köra i 25 min, men var 5;e minut skulle man springa 200 m.

Efter det var det X-Cord Ryggfrisk. Jag var inte med på passet, men satt och lyssnade,

Sedan hade jag tänkt köra powerstep, men eftersom syrran hade fått ont i knät och inte kunde köra pass, så valde jag att istället ge henne ett bra träningsprogram i gymmet. Vi har pratat om att få det hela veckan, så det kändes bra att äntligen ta sig tid till det. Efter det körde jag några övningar själv i gymmet (enhandspressar, enhandsrodd och en rotationsövning)

Därefter var det passet Deep Dual Stretch som var ett pass där man hjälpte sin kompis att komma in i stretchpositioner. Vi använde även sk. KAT-stretch där man pressar emot och sedan stretchar lite till.
Ett intressant och skönt pass, men jag kunde redan alla övningar som vi gjorde,

Efter lunchen hade jag tänkt att bara ligga och sova nere vid polen, men precis denna dag så regande det faktiskt så då blev det att sova lite på hotellrummet istället. Det regnar ca 8 dagar på Fuerteventura så det var ju lite typisk att en av dem kom precis när jag äntligen skulle sola.

I och med att det regnade så körde vi resterande pass i en sal som hade tak,
För min del blev det ett roligt pass med Ragga och Afro.

Sedan begav jag mig till gymmet igen för att hålla en workshop om funktionell träning. Denna gån kom det andra deltagare än förra gången så jag körde nästan samma övningar denna gång.

Efter middagen blev det en relativt lugn kväll, då det inte var så mycket folk och bra dansmusik på Bodegan, Men det var nog bra det för då fick jag sova ut lite,

Idag har det varit sista dagen och imorgon åker vi hem vid lunch, men mer om det i ett annat inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar