onsdag 14 september 2016

På playitas


Igår kom vi fram till Fuerteventura och hotellområdet Playitas där jag och min syster är på en träningsresa med Aerobic Weekends. När jag bokade redan frågade de om jag ville hålla några klasser och det ville jag ju självklart.


Efter att vi visats runt på området var det dags för ett träningspass. Det visade sig vara ett pass där varje instruktör höll i 5 min träning. Man kunde i princip göra vad man ville på den tiden och de sndra körde lite olika lätta dans/gympa/aerobickoreografier, men eftersom det var flera år sedan jag körde aerobic- och gympaklasser så hade jag inte någon färdig koreografi att köra. Dock hängde jag på de andras koreografier, då de som inte ledde just då stod bakom på scenen och körde. Det var verkligen superkul och jag kom på hur mycket jag saknat den typen av träning. 
När det var min tur så valde jag att köra lite utfall med 3D-tänk. Kanske inte det sexigaste valet och då jag även skulle instruera på engelska så var det kanske inte mitt bästa framträdande, även om jag hoppas att mina tankar om varför de tränade på det gick fram. Idag tänkte jag försöka sätta ihop en enkel aerobickoreografi då jag tror att det kommer bli fler teamteachklasser senare i veckan. 
Ska också titta lite mer på gymmet då jag skall ha en workshop där om hur man kan träna funktionell styrketräning på gymmet.
Måste också fixa till några av låtarna till mitt boxpass som jag senare i veckan.

Startade dagen med lite hotelfrukost.


Nu är det dags för morgonyoga.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar