lördag 19 september 2015

Action Run

Med tanke på min uppladdning inför Actionrun (3 löppass på 5, 3 resp. 1 km i sommar), så är jag jättenöjd med tiden 49 min 22 s, vilket gav mig en placering 197.


Riktigt rolig tillställning, men det jag hade velat haft lite fler hinder i rad och lite mindre löpning. Som det var nu så var de flesta hinder mer en återhämtningspunkt från löpningen. Hade velat bli mer trött i hela kroppen. Fanns t.ex. några hinder som var att man skulle krypa under och sedan hoppa över och i och med att det bara var en av varje så blev det inte så jobbigt som om det var flera i rad.


Som sagt nöjd med större delen av loppet, men ett av vattenhindrena kunde jag ha chansat lite mer på. Istället för att springa på rullarna så tog jag dem en och en och satte i händerna, vilket tog väldigt lång tid. Tror att det berodde på att alla som var före mig på hindret låg i vattnet.Väggen var det enda hindret som jag inte klarade mig utan hjälp. Fick hjälp av två snälla gossar som höll ner sina händer vilket gjorde att jag slapp några dm.
Försökte sedan hjälpa några andra, men de ville inte ha hjälp, så jag sprang vidare efter någon minut.


Roligaste hindret var ringarna


Hade varit kul med fler hinder där man lägger på en extra vikt som sandsäcksbärningen och bildäcksdraget


Hindret som gjorde att jag blev mest blöt var bildäcksringarna i vattnet
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar