lördag 4 oktober 2014

Sugen på träningsresa?

Igår kom det ut en deal på Groupon på att få halva priset på en träningsresa till Portugal på 4 dagar.
Resan är med Springtime Travel och den är den 22-25/10. För 2999 kr får du en träningsresa med ca 10 pass om dagen inkl. flyg och halvpension. 2006 åkte jag på en träningsresa (med Aerobic Weekends) och det var en superkul semester som jag gärna skulle vilja göra om. Nu passade det inte så bra i tiden, jag har ingen att resa med (då blir det ett saftigt enkelrumstillägg) och framförallt så rehabiliterar jag fortfarande min ljumske och om jag skall åka på en träningsresa så vill jag kunna köra för fullt. En av instruktörerna på resan är Jennie Widegren från Bounce. Vet att hon är superduktig även om någon av de dansklasser jag gått på för henne på konvent har varit lite väl avancerade för mig, men de flesta har varit superkul. Finns flera andra svenska instruktörer på plats, men det var inte så många fler än Jennie och Cecilia Duberg (psykologi och yoga) som jag känner igen.

Här kan ni läsa mer om höstens resa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar