onsdag 22 oktober 2014

Höstblåsor?

Skrev i fredags hur jag fick ont i tumme/hand efter en massage i förra veckan. Det slutade inte med det utan jag fick även ont i överarmar (fram/bak), nacke/hals, låret och även vaderna. Dessa smärtor försvann inte förens igår/idag. Dessa smärtor kändes inte helt rätt och när jag googlade mina symptom så kom muskelreumatism upp. Dock borde man vara äldre än 50 år för att få det. Ringde 1177 och frågade och efter ett tag kom vi fram till att det ev. kunde vara så att jag fått höstblåsor (antagligen från min dotter). Höstblåsor är en virusinfektion som ger blåsor i mun (även fötter och händer) och som kan ge feber dock står det inget om muskelvärk på de ställen jag läst om det. Jag har haft två blåsor på tungan, vilka jag antog kom från att jag bitit mig där. Jag kände mig också ovanligt trött i fredags och i helgen, så det var nog det som spökade med mina muskler.
Hoppade därför över träningen i måndags och igår, då just infektioner som sätter sig på musklerna ju då också kan ha satt sig på hjärtat. Och hjärtmuskelinflamation vill man ju inte ha.
Men idag kändes det som sagt var bättre, så jag vågade mig på ett lugnt pass efter jobbet.

1 min SkiErg
30 s per ben SkiErg
4 min långsam roddmaskin

Servitörspress 
15/15x12 kg - 10/10x16 kg - 11/11x16 kg
Pull-up
5 - 5 - 6

Seesawpress 2x20 kg
16 (8/arm) - 16 - 16
Sittande rodd 60 kg
5 - 6 - 6

Känner fortfarande av underarmarna efter så greppet var inte det bästa och jag tror att det var det som begränsade mig i ryggövningarna. Hoppas få in ett till pass imo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar