onsdag 29 oktober 2014

Snabbt lunchpass a la crossfitstyle

Det blev ett snabbt pass innan lunchen idag också

7 min Crosstrainer utan armar
2 min Snabb Crosstrainer med armar

100 steg på händer (utan att gå ned)

Sedan blev det en egenkomponerad crossfitwod
10 min - Så många rep som möjligt av
8 Marklyft 90 kg
10 Armhävningar med händer på skivstång
12 Pushpress 2x16 kg kettlebell
Mitt resultat blev  5 varv

Jobbigast var faktiskt push-press där jag efter några varv fick dela upp dem. Beror ju till viss del på att man till viss del använder samma muskler i armhävningarna. Var lite osäker på om greppet skulle orka marklyften så jag satte på mig ett par dragremmar, men det fungerade så jag behövde aldrig använda dem, även om det bitvis var väldigt tungt för greppet i de sista repetitionerna,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar