fredag 19 november 2010

Veckans träning

Lite dålig att dela med mig av veckans träning.
Efter jobbet i måndags vikarierade jag på ett kettlbellpass på Crossfit Örebro.
Riktigt rolig grupp att köra för. Efter passet tränade jag lite själv på Muscle-up och handstand puch-up.

I tisdags var det dags för ett Crossfitpass. och de hade valt att kopiera ett av passen på  Crossfit-SM.

3 varv
14 Chest to bar
7 Power snatch
35 Double unders

Första varvet klarade jag Chest to bar på alla utom 2 repetioner och i de andra varven blev det mest pull-ups. Power snatchen var i det ordinarie passet på 50 kg, men eftersom jag inte tränat teknik så mycket så körde jag istället med 35 kg. På uppvärmningen fick jag till riktigt många double unders i rad, men i själva passet var det väl max två i rad.
Min tid blev något strax över 10 min (Fick då stå och vänta på skivstången lite i sista varvet eftersom vi var två som delade på den)
Riktigt roligt pass, men känner att jag måste jobba på snatchen lite mer.

I onsdags lekte jag lite med min nya sandsäck (fyllt till ca 25 kg) och nya Fitness Bag.
Här en film på några av övningarna som jag körde med sandsäcken.Igår torsdag så körde jag ett eget komponerat pass
10 st Burpees
5 st kettlebellsnatches med 24 kg - Vänster
5 st kettlebellsnatches med 24 kg - Höger
6 st Ringdips (med Junglegym)
Räknade inte varv, men jag höll på ca 9 min

Dagens träning blev en variant på Finalpasset på Crossfit-SM. Vi var tvungna att ändra om ordningen lite för att logistiken skulle fungera och några övningar togs bort eller ersattes med annat (repklättring blev pull-ups)

15 Frivändningar (Jag körde 60 kg, men skulle vara 70 kg enligt orginalpasset)
30 Kettlebellsvingar med 32 kg
30 Burpees över skivstängen
18 Pull-ups
12 Handstand pushup

Som jag sagt tidigare så har jag inte tränat så mycket olympiska lyft, så jag var lite fundersam om jag skulle ta 60 kg och så här i efterhand så skulle jag nog gått ner 5 eller 10 kg och istället kunna träna teknik och ha intensitet. Så himla svårt att lägga undan egot och ta mindre vikt. Så nu fastnade jag lite på dessa.
Svingarna var riktigt jobbiga och kunde inte köra alla på en gång. Några körde svingar till hakhöjd, men jag såg till att de kom i närheten av över huvudet även om jag då inte kunde hålla samma tempo. Burpees är som vanligt jobbbigt, men det gick att hålla ett jämt tempo. Pull-ups gick bra även om jag inte körde alla 18 på en gång. Klarade 2 st handstand push-up innan jag var tvungen att börja kippa upp dem. Alla var inte helt OK, men jag räknade även de som inte kom upp mot väggen igen.
På avslutningen så stod jag ca 50 s på en hand (mot väggen) vilket är nytt rekord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar