torsdag 18 november 2010

Best of the best

I söndags var jag på Allt för hälsa-mässan i Älvsjö där även konventet Best of the Best gick av stapeln.
Som deltagare på konventet fick man ett par riktigt snygga Reebokskor. Detta år var det dock inte någon Goodiebag. Passade också på att köpa ett snyggt träningslinne från Reebok (Se bilden som för övrigt är tagen av Jane). Hann bara som snabbast heja på lite bekanta bloggansikten som Åsa, Jane, Terese och Sofia.

Började köra ett aerobicpass med discotema. Det var Blossom och Kayo som höll i det. Har förut gått några andra klasser med Blossom som inteimponerade. Inte så att de varit dåliga, men man ställer ju rätt höga krav på en så ”känd” presentatör. Den här gången tyckte jag dock att hon (och Kayo) gjorde ett riktigt bra jobb och passet var riktigt roligt.


Smet iväg lite tidigare för att kolla lite på mässan. Fastnade på Kettlebells.nu monter där de hade massor av roliga redskap. De hade tagit flera tränare som visade redskapen och däribland Robert på Peaklife.se. Var ett tag sedan jag pratade med Robert så jag missade början på Per Markusson´s dansaerobic. Försökte hänga på och lära mig stegen i efterskott. Gick hyfsat bra, men jag märker att det var ett bra tag sedan jag körde koreograferade klasser, för det tog längre tid än vanligt att snappa upp stegen. Passet och Per var bra, men jag var mer nyfiken på mässan så jag körde bara halva passet.


Hoppade över Body Combatpasset och käkade räkmackor som syrran tagit med och sedan gick vi på mässan. Nästa pass var Bollywood med Jasmin från Island. Var faktiskt roligt, men kanske inte så maskulint. Men som vanligt denna dag så testade jag bara en stund innan jag gick ut på mässan.

Att jag inte uppskattar koreografipass så mycket nu beror nog på att det inte går lika lätt att hänga med som det brukar eller så kan det vara att jag hellre vill ha roliga fyspass som Crossfit istället.

 

Gick inte på Afrohousepasset med Sandra. Sist på dagen så körde de Jukari fit to Flex, vilket är ett halvlugnt pass med gummiband. Passidén är framtagen av Cirques Soleil tillsammans med Reebok och skall vara ett slags rörlighetspass om jag fattat det rätt. Missade början på passet, men hoppade in utan problem. En hel del sköna rörelser, men det hände lite för lite för att fånga mitt intresse så som vanligt denna dag så körde jag inte klart passet.

Mitt mål med dagen var faktiskt inte att gå på alla pass, utan jag där mest för att gå på mässan, men eftersom jag fick ett bra pris på konventet och att man fick med ett par häftiga skor så tyckte jag att det var värt att inte gå på så många pass. Rätt skönt att inte känna att man måste gå på alla pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar