lördag 6 november 2010

Team WOD

Idag så hade jag anmält mig till Crossfit Örebro´s Team WOD (Workout Of the Day). Idag var vi 9 st vilket gjorde att vi delade in oss i lag om 3 (egentligen menat för 4). Första delen som var 30 st Wallball (9 kg/ 6 kg) skulle köras av max 2 personer, och det blev jag som körde den andra vändan, vilket att jag inte fick vila innan de 4 stationerna som var nästa del. Man fick inte börja med nästa del innan alla i laget var klara med sin station.
Stationerna var
30 st svingar 24 kg/16 kg
30 boxhopp 60 cm/45 cm
30 Push press 20 kg/10 kg
30 marklyft 70 kg/40 kg
Marklyftet var det som tog längst tid och självklart blev det ju det jag fick sluta med, så det blev inte så mycket vila för mig, vilket var bra för då höll jag uppe intensiteten.
Sist körde alla i laget 30 st utfallssteg med vikt ovanför huvudet (20 kg/10 kg) och tiden stoppades när alla hade gjort sina 30 utfall.


Vår tid 11.58, vilket var den långsammaste. Tjejlaget var snabbast.

Här en film från dagen pass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar