onsdag 24 november 2010

Kul crossfitpass

Dagens pass var riktigt roligt och tufft (se bild).

Utfallstegen och pull-ups gick väldigt bra (körde alla 25 pull-ups i sträck).
Läste sedan fel så jag började göra boxhopp (5 st), men när jag upptäckte att det var ringdips istället så började jag leta efter lediga ringar. Tyvärr var det lite trångt, men efter ett litet tag så hittade jag ett par lediga ringar. De första 15 st (delade upp dem på 5 st) gick bra, men sedan tog det stopp. Blev en i taget och några på några fick jag hjälpa till med benen. Knees to elbow fungerade hyfsat, även om jag fick hoppa ner några gånger för att vila greppet. På kettlebellsvingarna skalade jag ner till 24 kg och fick ändå vila några gånger (greppet som inte orkade). Hade också skalat ner Hang squat clean från 40 till 35 kg. Borde nog tagit ner det till 30 kg, eftersom jag inte hade fått in tekniken på dem. Nu blev jag stående med dessa ett bra tag. Backextension körde jag i GHD´n och de var rätt jobbiga (delade upp på tre omgångar). Burpees genomled jag hyfsat även om tempot inte var det högsta. Sist var det dags för repklättring och på första försöket kom jag ingenstans och fick inget tag med fötterna. Vilade lite och tog av mig till barfota. fick då lite hjälp av fötterna så då orkade jag båda vändorna.

Kul pass och min tid blev 17.47, vilket var den sämsta tiden, men många andra skalade ner mer än mig. Måste bli bättre på att skala ner så att jag kan hålla uppe intensiteten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar