tisdag 16 november 2010

Henrik Fexeus

Har hänt massor sedan jag bloggade i förra torsdagen, men tiden räcker inte till att publisera allt, så rapport från crossfit-SM och mässan/konventet som jag var på kommer senare.

I fredags var jag på Henrik Fexeus show Sinnescirkus. Riktigt intressant och rolig show, även om det på sina ställen dröjde innan han kom fram till själva poängen. Henrik har skrivit böckerna "När du gör som jag vill", "Konsten att läsa tankar", "Alla får ligga" och till våren kommer hans nya bok "Konsten att få mentala superkrafter". Jag har själv läst halva Konsten att läsa tankar och gillar den verkligen. Den handlar om hur man kan läsa av andras kroppsspråk.

Det första som hände i showen i fredags, var att jag blev utvald (genom min plats) att komma up på scenen tillsammans med 4 st andra. Utan att avslöja allt för mycket så förutsåg Henrik ett val som jag gjorde på scenen. Annars skulle man ju lätt kunna tro att han skulle använda inhyrda skådespelare som skulle göra de val som han bestämt, men nu vet jag ju att så inte är fallet. Slutknorren på hela föreställningen var som om han trollade, för jag förstår inte hur han lyckades förutsäga resultatet. En riktigt trevlig kväll tillsammans med föräldrarna, syrrann och min kära sambo blev det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar