söndag 28 november 2010

Dagens träning

Dagen har inte varit den bästa ur kostsynpunkt. Började med en sen frukost bestånde av en rostad macka (kantbit) med apelsinmarmelad och ost, en stor tallrik youghurt med Proteinpulver och egengjord musli. Till det två kokta ägg, en matsked fiskolja och ett glas C-vitamin.
Tog lite nötter till mellanmål och sedan åkte vi till några vänner som vi inte träffat på länge och de bjöd på gott fikabröd som jag inte kunde motstå (blev några bullar mer än vad jag tänkt). På väg hem vid 17-tiden så beställde vi pizza. Åt 3/4 dels kebabpizza (resten fick svärfar som kom på besök). Med svärföräldrarna blev det lite glögg, peppatkakor och några chokladbitar ur Alladinasken som jag fick av min härliga Qigonggrupp på jobbet. Nu har jag precis tränat ett pass hemma och skall snart slänga i mig ett kvällsmål. Kan tänka mig att det blir ett kokt ägg och en Youghurt tallrik som på frukosten. Ett päron blir det nog till det också.

Dagens träning blev:
Så fort som möjligt göra 150 Burpees.
På varje minut så gjorde jag 7 Hängande rodd i Junglegym (Inte så tuff lutning) innan jag gjorde mna Burpees.
Det tog 12 min och 50 sekunder att bli färdig.

Efter några minuters vila körde jag RKC snatchtest med en 16 kg´s Kettlebell.
Går ut på att göra så många snatchar som möjligt under 5 min. Man får byta hand så ofta som man vill.
Målet var att göra 125 st. Började med att dela upp i 25:or. Klarade att hålla 25 st per hand i 3 min, men i de sista 2 minuterna så delade jag net på färre per hand. Klarade tyvärr inte målet utan slutade på 124 repetitioner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar