tisdag 23 november 2010

Allt för hälsa mässan

För några helger sedan var jag ju på mässa, men har ju inte rapporterat från den än, så här kommer en snabb rapport..
Fösökte gå runt och se allt på mässan även om jag inte la så mycket intresse vid montrarna med skönhetsprodukter. Denna gång var det tyvärr inte så många leverantörer av träningsredskap där, vilket jag ju tycker är rätt roligt.

Stötte på många intressanta montrar. Bland annat fanns det ett protabelt rygg och nackstöd som kändes riktigt vettigt. Om man t.ex. åker på mycket konferenser så har ju sällan de stolarna nackstöd och för de med rygg och nackproblem så skulle denna produkt vara kanon.  Det skulle släppas på marknaden om några månader och skall kosta ca 2500 kr.

I en monter påstod de att de flesta bakterier i tandborsten sitter kvar trots att man sköljer den och deras produkt som belyste tandborsten med ett speciellt UV-ljus skulle ta bort 99% av dem. Han menade att man skulle kunna minska tiden för en förkylning genom att använda deras produkt då. Clean Brush heter den. Läs mer i artikeln från Expressen

I en monter (Oil4Life) diskuterade jag om Omega-3.  De menade att i princip alla andras Omega-3 oljor skulle oxideras innan den kom ut i kroppen, utom deras. Man kunde också köpa ett test av sin fettbalans. Man tar då ett blodprov som de skickar iväg till ett sjukhus i Norge och man får då bl.a.se balansen av Omega-3 jämfört med Omega-6, vilken är viktig för vår hälsa. Oftast har vi för mycket Omegqa-6. Köpte en flaska av deras Omega-3 olja

Stannade länge på Gymsticks monter. Hade varit i kontakt med dem tidigare och om jag velat så skulle jag ha kunnat varit med dem och hjälpt dem att demonstrera redskapen, men eftersom jag inte visste hur mycket jag ville köra på konventet så tackade jag nej till det. Nu hjälpte jag ändå till att dema gymstick när jag ändå var där. De hade också en kanonbra träningsutrsustning för äldre. Gummiband som man fäster i stolen så att man kan sitta och träna stora delar av kroppen.


De hade också en FitnessBag som jag var nyfiken på. Som tack för hjälpen så fick jag en 5 kg´s Fitnessbag, Tyvärr lite för lätt för mig, men har några kunder som jag har skulle nog ha nytta av den. Själv skulle jag vilja ha en 15 eller 20 kg´s för det fanns en hel del man kunde göra med den kom jag på när jag lekte lite med den hemma.Det var också ett gäng killar som visade upp ett parkourgym.


Köpte också Topformula´s Proteinpulver. Hade helst velat ha deras smak Vanilj/päron, men den var slut så det blev 2 kg Jorgubb istället. Det kostade bara 149 kr/ kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar