lördag 27 november 2010

Träningsfilmer från idag och i fredags

Har varit duktig på att träna i veckan

I tisdags blev det ju det roliga Crossfitpasset
I onsdags skulle jag ha haft friskvårdstimma, men det strulade på jobbet så jag hann inte ta ut den.
Tordagen ägnades bl.a. åt roddmaskinen. Rodde först 500 m. Sedan körde jag max i 150 meter och de nästa 150 metrarna tog jag det lite lugnare (ca 2.00-2.15 mni/500 m). Gjorde dessa intervaller i ca 8 min.
Körde också lite blandad styrketräning blandat med lite svingar och Enbens knäböj på BOSU.

Fredagens träning ser ni på filmen (bl.a. Utfall med sandsäck, Spin med Bulgarian bag)Dagens träning tog jag hemma i köket tillsammans med sandsäcken (25 kg) och 2 st 16 kg´s Kettlebell (Se filmen här under)
Efter det så tränade jag lite axlar genom att göra armhävningar på händer med fötter i Junglegym, Servitörspressar med en 16 kg´s kettlebell följt av vanliga militärpressar med en Kettlebell.

1 kommentar:

  1. Hmm vet inte varför sista filmen blev mycket kortare än jag hade gjort den. Här köper man ett helt nytt videoredigeringsprogram och så håller det på och krånglar.

    SvaraRadera