fredag 28 augusti 2015

Två snabba pass och premiärfest på Hälsa På

Idag blev det två snabba träningspass.

Först lite rörlighetsövningat och
3 varv
Pull-up
Enarms axelpress 22 kg kettlebell

Senare  blev det ännu ett snabbt pass
1 min SkiErg
1 min/ben SkiErg

Ville köra igenom hela kroppen snabbt och då gick valet på joystickträning och dragmaskin.Efter jobbet åkte jag på premiärfest på ett nyöppnat café som heter "Hälsa På". Det är ett par vänner som öppnat det i gymmet Lifestyle Fitness. Det verkar bli jättebra och de har bl.a. nyttiga sallader och mackor. Dessutom säljer de energidrycker, färsk juice och kosttillskott som proteinpulver och BCAA.

Juicerna som jag fick smaka var riktigt goda och verkade nyttiga. Och BCAA tillskotet (som är proteinbutiken.se eget märke) som jag smakade var riktigt goda. Framförallt i smaken Brazilian Mango som var riktigt god.
Bor du i Örebro rekommenderar jag att besöka café "Hälsa På"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar