måndag 24 augusti 2015

3D-träning fungerar!!!

Läste detta från några PT kollegor i Stockholm som gått samma 3D-funktionkurser som jag (tror att de gått en modul mer än mig). Så roligt att läsa hur man kan förändra någons liv så drastiskt med bara 10 PT-timmar. Han lär ju tycka att 6000 kr är en väldigt billig investering för att återfå sin funktion i livet.

Tjejerna heter Johanna Jacobsson och Anna Lennartsdotter Lindbom och jobbar på Flex Club i Hägersten

"Jag och Johanna har under sommaren hjälpt en kille att träna upp sig inför dagens operation av spinal stenos. Igår var han hos läkaren inför ingreppet och får en bedömning som resulterar i att han inte får någon operation Läkare och sjukgymnast är eniga, han ska fortsätta träna tredimensionellt, han har aldrig varit i så god form som nu och inte ätit smärtstillande på två månader. I stället för sjukskrivning och rehab på 3-6 månader får han börja jobba halvtid 1/9." 

Han själv skriver bl.a. såhär
 "Vill med ngr rader hylla och hedra våra grymma PT:s på Flex i Hägersten framför allt Johanna Jacobssonoch Anna Lennartsdotter Lindbomför det grymma arbete dom la ner på min kropp under 10 stenhårda och svettiga pt timmar har varit sjukskriven sen den 17/2detta år i väntan på en steloperation pga smärta i ländrygg pga broskpålagring som relaterar till strålningsmärta i ländrygg,säte och ben höger sida i mitt fall. Efter MR röntgen läkarbesök i Maj månad då jag hade dessa besvär fick jag linka in till läkaren i Maj månad och det bestämdes att steloperation skulle utföras,datum 21 augusti idag alltså. Sagt och gjort var på ryggkliniken igår den 20augusti för inskrivning träffar kirurgen när hade kollat av min rörlighet säger utbrister han och säger vad har hänt du är ju hur rörlig som helst kan också säga att jag inte har ngn behov av värktabletter sen minst 2 månader tbk,kirurgen säger iaf till slut fortsätt med den träningen du håller på med,finner absolut ingen anledning till en operation så det var bara att checka ut. Ni som läser detta undrar nog hur detta gått till och jag kan bara hänvisa till bästa Johanna Jacobsson och Anna Lennartsdotter Lindbom för deras enorma engagemang och deras enorma framgång med den suveräna 3D träning som löste mina problem jag får väl va det levande beviset på att 3Dträning verkligen fungerar stort cred till er tjejer."

Här ser ni en intressant film med våa lärare från 3D-funktionskursen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar