tisdag 25 augusti 2015

Paket från MyProtein


I förra veckan fick jag ett roligt paket från My Protein med lite saker de vill att jag skall testa.
Om du anger koden NYKUND25 så får du 25% rabatt på ditt första köp, vilket är riktigt bra då de redan har bra priser på sina produkter

Detta paket innehöll
Impact Whey Protein - Med smaken Vanilla Raspberry. Den var riktigt god och de har massor av andra spännande smaker.

Vitamin B Super Complex Tabletts - Brukar då och då ta ett tillskott med extra B-vitaminer då jag läst att det bl.a. är bra för hjärnan. Lite roligt att de har en jättestor burk som bara är fylld med ca 1/5, men jag antar att stora burkar säljer bättre, men det är inte lika lätt att förvara.

Total Nutri Greens - Den har smaken Tropical, men finns också utan smak. Gillar idéen med med att ta bort vattnet från grönsaker/frukter och behålla resten (antar att det är så man gör) då man då får med alla delar och inte bara antioxidanter och vitaminer. Innehåller bl.a. Spirulina, Vetegräs, Broccoli, Spinat, Granatäpple, Äppelfibrer, Tomat, Fläder, Blåbär och Chlorella. Har inte testat detta ännu

4:1:1 BCAA - Ett privärt BCAA-pulver och jag fick testa smaken Tropical (finns även Berry Blast). Jag använde BCAA väldigt mycket när jag tränade fastande för att fylla på med aminosyror (protein), men nu tar jag det bara då och då i samband med träning. Smaken tropical var god, men jag gillar lite sötare smaker än denna mer. Men kan i och för sig tänka mig att denna är bättre om man skall träna direkt efter och så är det ju många som inte vill ha supersöta "drinkar".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar