onsdag 12 augusti 2015

Första löprundan i år

Igår kväll gav jag mig ut på en springtur. Om drygt en månad skall jag springa loppet Actionrun, som är ca 7 km långt. Som tur är så är det ca 30 hinder på vägen så det borde inte bli mer än 500 m löpning mellan hindrena, vilket passar mig som inte springer så ofta. Men som sagt så är det nog bra att få in några löppass. Det blev ca 5 km (hemifrån mig, ett varv runt spåret och tillbaka hem).
Stannade till på två ställen på 2:a km, då jag satte upp lite info om min cirkelstyrka (vilket förklarar min låga snitthastighet då). I början kände jag av vä höft, axel och ljumske lite grann, men det blev bättre allt eftersom jag sprang och sedan gick känningarna över till höger sida istället. Idag är jag lite stel i båda skinkorna och hö ljumske, men det är ingen större fara.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar