onsdag 11 februari 2015

Spännande paket

Fick ett paket från Gymgrossisten i förra veckan och det var riktigt spännande saker i det.
Mest intressant var Ursolic Acid Hardcore. Ursolic Acid skall ge ökad fettförbränning och muskeluppbyggnad. Ni kan läsa mer om ämnet i dessa länkar
Martinas.nu - Usobol
Ursolic acid (T-nation Forum)
Ursolic Acid (Examine.com)

I paketet fick jag också Star Nutrition ZMA. ZMA är ett tillskott som jag tar så det skall bli intressant att testa ett annat märke än det jag brukar använda.

Slutligen var det ett paket med bars. Det var Mass Protein Bar från Chained Nutrition. I vanliga fall kan jag då och då ta en bar som mellanmål om jag inte har något annat i närheten. Men dessa bars är mer av ett mål mat då varje bars innehåller ca 520 kcal. Men som namnet antyder så är det till för de som skall äta mycket för att bulka upp och bygga muskler. Smaken som jag fick var Chocolate Mint och var helt OK. Jag tycker inte speciellt mycket om mint, men gillar man det tror jag att man kommer tycka att de är supergoda. Varje bar innehåller ca 40 g protein, av vilket en del är sojaprotein som kanske inte är min favoritproteinkälla. Det innehåller såklart också en hel del kolhydrater och socker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar