tisdag 24 februari 2015

Nya arbetskläder och lite träning

Har fått lite nya arbetskläder. Det blev två funktions T-shirt och ett par byxor. Vi får åka ut till en sportbutik i stan och välja själva vilka kläder vi vill ha. Jag gillar att vi har den friheten även om jag förstår varför man skulle vilja ha samma kläder till alla. Jag trivs bäst att jobba i (och träna) 3/4 byxor. Som tur var hade de 1 par kvar som var på rea. Annars verkar det som att dessa inte säljs förän framåt våren. Lite konstigt att man inte kan köpa det året runt då många ju tränar inomhus på gym och inte bara har sådana när man tränar ute på sommaren.

Idag hann jag med lite träning innan lunchen. Körde med kettlebell

Började med några vändor farmers walk i trappor med 2x22 kg. Körde lite jointmobility.

Sedan 3 varv
10 clean press 2x16 kg
8 armhävning till piksitt med händer på 2 st competionbells

Körde sedan 3 varv
3-5 handstand push-up
Utfallssteg
20x32 kg (2x16) - 10x44 kg - 10x44 kg

Avslutade med 2 varv med 2x22 kg
5 svingar
5 strikta press
5 thrusters
10 renegade row

Igår var jag väldigt seg efter jobbet så det blev bara ett kort pass och i söndags fick jag också till ett pass. Då körde jag medans dottern sov, men efter två varv av mina axel-/bröstövningar vaknade hon och ville vara med. Så då blev det inte så seriös träning, men det blev rätt jobbiga armhävningar med henne sittandes på ryggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar