onsdag 18 februari 2015

Snabbt pass på lunchen och Crossfit

Idag blev det först ett snabbt pass lunchen

4 min maxrodd: 1136 m

3 set
8/ben Benpress med 70 kg
Körde med lite mindre böj på vänster ben pga ljumskproblemet (som börjar bli bättre).

Efter jobbet gav jag mig av till Crossfit Smedjan för att köra dagens pass. Körde lite muscle-up och handstandsträning innan passet.


Som ni ser blev det mycket axlar och rygg. Efter uppvärmingen körde vi på varje minut (i 3 varv) dubbel unders (med hopprep), kippade chest to bar resp. handstandsträning. Double unders är en av mina svagheter i crossfit. Lyckades som max med 17 st i rad, men däremellan var det många 1:or och 0:or. Handståendet var inga problem och en av de andra deltagarn fick gå upp och ned på viktskivor så då körde jag också med det för att få lite mer utmaning.


Därefter körde vi styrkedelen. Körde de 3 första varven pressar med 45 kg, men ökade sedan till 47,5 kg. Pull-up körde jag med 20 kg (första med 24 kg, men då orkade jag bara 2 st). De sista seten var jag inte helt uppe i den 3:e pull-upen.

Dagens AMRAP var på 12 min 
Chest to bar var inga större problem även om jag fick bryta ner de lite på de sista varven. Jag körde vidare på 47,5 kg i Shoulder to overhead (ta upp vikten från bröst till raka armar på valfritt sätt). Hade jag vetat hur dåligt det skulle gå med mina Double unders så skulle jag npg valt att köra på 50 kg istället. Hann inte ens 5 varv då jag verkligen fastande på de 24 DU. Man hade i och för sig alternativet att hopp jämfota över stången 24 gånger, men jag vill nog inte inse hur dålig jag var på Double unders. Måste försöka lägga in lite mer träning på detta i mon vanliga träning på jobbet.
Blev ändå rejält svettig efter passet, men det var inte lika roligt när man är riktigt dålig på ett moment.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar