fredag 13 februari 2015

Sjuk?

Här kommer några tips på vad som funkar om du känner dig förkyld (om alla stämmer vet jag inte). Själv brukar jag öka på med energi och vätska genom att äta och drick mer. Försöker också få i mig så näringsrik mat som möjligt. Dessutom ökar jag på dosen D-vitamin då jag läst att det kan öka immunförsvaret. När jag känner mig sjuk så brukar jag hoppa över träningen, men när jag som nu har känt mig lite snuvig så anpassar jag träningens intensitet efter hur jag känner mig. Jag tränar aldrig när jag har ont i halsen eller har feber. Vad gör du när du börjar bli sjuk och hur gör du med träningen?Lite annan läsning om sjukdomar

Träna eller inte träna när man är sjuk? (Muscles.se)

Förkyld av att det är kallt? (Träningslära.se)

Kan man träna fast man är lite sjuk? (1177)

7 tips for preventing and shortening colds and flus (Chriskresser.com)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar