torsdag 19 december 2013

Träningsställningen i princip klarNu är jag i princip klart med min träningsställning/gungatällning. Dock så är den lite instabil åt det hållet som man gungar åt. Nu när Elvira är liten så spelar det inte så stor roll, men om jag skulle gunga i den så är det nog ingen höjdare. Så till våren får jag nog gjuta upp lite högre då jag tror att det som gör det lite vingligt att pinnen från stolpskon är lite klen. Tänkte skruva på några träbitar att kunna lägga upp skivstången på för att kunna köra benböj. Hoppade över iden om att göra en dipsställning på ena kanten då jag kom på att jag kan köra det mellan två av armgångsstängerna. Skall också sätta dit två krokar på den höga delen dör jag skall kunna hänga ett par ringar eller mina minirepstegar.

Här invigde Elvira sin gunga igår.

Redan börjat på mitt nästa byggprojekt som är en sandlåda till Elvira. Och den är tanken att hon skall få använda själv. I och för sig så är det ju rätt jobbigt att göra upphopp i sand :)
Tänkte göra en sandlåda med lock som blir sittyta när den är uppfälld. Utgår från denna ritning (på finska), men lägger till en ram att sitta på. 

Så här långt har jag kommit nu


4 kommentarer:

 1. Vilka mått har du på ställningen?
  LxBxH?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se detta nya inlägg, http://www.functionalfitness.se/2015/05/matt-pa-traningsstallningen.html

   Radera
 2. Snyggt. Planerar något sådant. Hur mycket för material och hur lång tid att bygga?

  SvaraRadera