måndag 2 december 2013

Träningsställning


Skall börja borra för stängerna som man har för armgången. Lite osäker på vilket avstånd jag skall ha mellan dem. Åkte därför till utegymmet vid Alnängsbadet (i Örebro) och mätte hur långt avstånd de hade. Det var ca 36-37 cm mellan centrum på dem och det var ganska lagom. Tror jag kör på 36 cm men till den sista tar jag 45 cm. Anledningen till det är att jag vill kunna köra pull-up med neutralt grepp utan att slå i axlarna. Det är det avstånd vi har mellan våra två hävräcken på jobbet och där fungerar det bra. På bilden högst upp ser ni hur min ställning ser ut. Har kommit lite längre än på bilden. Stöttorna på sidorns (kryssen) skall inte vara kvar utan finns där för att få räta vinklar när jag skruvar ihop allt. På bilden här under är armgångsställningen som jag mätte på. Den är dock mycket längre än min. Blir nog ca 5 stänger i min då jag ju även vill ha plats för mitt klätterrep och ringar i ena ändan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar