lördag 10 oktober 2015

Pure Pharma och Iherb

Härom veckan hade Bodystore kampanjpris på Pure Pharmas produkter

Köpte ett paket med Omega-3, D-vitamin och Magnesium. Vad jag hört/läst så skall deras produkter vara riktigt bra så jag ville testa.

Har också köpt lite kosttillskott från Iherb.com då det är rätt mycket billigare.

Denna gång blev det
Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 360 Softgels
California Gold Nutrition, Silymarin Milk Thistle Extract, 30 Veggie Caps
Now Foods, Vitamin D-3, 5,000 IU, 240 Softgels
Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 180 mg EPA/120 mg DHA, 100 Softgels
Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 100 Fish Gelatin Softgels


Lite tips som jag fått från andra bloggar är att inte beställa för mer än 320 kr innan frakt (minskar risken för att man behöver betala avgifter) och om man håller sig under 4 lbs (1.8 kg) så betalar man bara 4 dollar för frakten. Jag har faktiskt beställt för mer och sluppit avgift. Enda gången jag betalt tull är när jag beställt tyngre saker (och dyrare) och som behövt skickas via DHL istället för Airmail frakten. Ange koden: JZC582 (eller klickar på länken) så får ni upp till 10% rabatt på er första order om ni inte beställt förut (och så får jag en liten rabatt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar