tisdag 27 oktober 2015

Foamrolling på lunchen och ViPR-film

Igår kväll blev det ett kort pass efter jobbet.
2 min crosstrainer
1 min SkiErg
1 min/ben SkiErg

Lite övningar med Rip-trainer

Läste sedan att en facebookbekant hade kört 4 min max på roddmaskin. Blev sugen att testa, men så släppte remmen lite på ena foten och så försökte jag fixa det i farten (gick dådär) och då gav jag upp (efter ca 500 m).

Körde sedan lite pull-up och dips

Idag körde jag lite foamrolling, Junglegym XT och ViPR på lunchen (ca 25 min).
Den största delen (ca 20 min) körde jag foamrolling, Framförallt på höger sidan då jag fortfarande har lite känningar i höger ländrygg. Foamrollade inte själva ländryggen, men bröstryggen/latsen och sätet.

Avslutade med denna ViPR kombination

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar