lördag 24 oktober 2015

I Skövde och hotellgym

Nu är vi i skövde och under dagen besökte vi upplevelsebadet på Skövde Arena. Vi hade det riktigt roligt och det blev en hel del springande i trappor då Elvira gillade att åka den stora vattenrutchbanan med oss.


Sedan blev det en riktigt smarrig middag på Knista hotell och konferens. Vi fick bl.a. hjortrygg och pilgrimsmussla (ej i samma rätt).


På bokningssidan stod det att det fanns ett fitnesscenter på hotellet, så jag tog inte med mig så mycket redskap. Att kalla gymdelen för fitnesscenter är att överdriva. I och för sig hade de lagt lite pengar på maskiner, löpband och cyklar. Tyvärr fanns det inte så mycket fria vikter utan bara hantlar upp till 10 kg. För att jag skulle varit nöjd med gymmet hade det inte behövts så mycket mer. Ett pull-upräcke, TRX (eller annan slyngredskap) powerband i olika motstånd, ställbara hantlar upp till 20 kg och en dragmaskin (som man kan ändra höjd på) hade gjort att man kunnat få till ett riktigt bra träningspass.Som tur var har jag med mig ett powerband, vilket gör att jag kan öka motståndet på hantlarna. Så jag tänkte försöka ta mig ner till gymmet imorgon innan frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar