söndag 25 oktober 2015

Morgonträning och hotellfrukost


Idag innan frukost tog jag mig ner till hotellgymmet och fick till ett riktigt skönt pass.

Började med ca 15 min rörlighetsövningar och övningen på filmen här under


Sedan 3 varv
10 utfall framåt med axelpress 2x10 kg
10 utfall sidan med axelpress 2x10 kg
10 stepdown på bänk
Samma sak på andra benet
8-10 rodd i maskin


Avslutade med 2 varv
4-5 handstand push-up
4-5 latsdrag

Sedan blev det en god hotellfrukost på Knista hotel och konferens.
Passade på att äta en riktigt ordentlig frukost så kan jag skippa lunchen senare.
Det blev två tallrikar med bl.a. stekt ägg, grönsaker, frukt, skinka, bacon och sill. Dessutom en tallrik med yogurth med nötter, blåbär och frön. De hade massor av goda hemmagjorda marmelader. Men i och med att jag inte åt något bröd, men ändå ville smaka dem så tog jag det med baconet och det var gott så också. Testade bl.a. kiwi-, tomat- och aprikosmarmelad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar