torsdag 30 juli 2009

Vinn spimatta

Företaget som salufört den indiska spikmattan (shaktimattan) har blivit stämda.


Enligt KO så har man påstått att den botar massor av sjukdomar. Jag har den gamla texten kvar (de har visst bytt nu) och de påstår ingenstans att den skulle bota sjukdomar.

Sedan har de en sida med omdömmen/kommentare från konsumenter och där skall det ha förekommit påståenden om att den botar sjukdomar. Men då vet ju konsumenten som går in och läser att detta är en lekmans uppfattning. Man måste ju få tala om hur en produkt påverkat ens egen sjukdom. Om den har hjälp en person så är det ju kanon. Och om det innebär att någon annan med samma sjukdom provar och också blir bra så är väl det kanon. Tycker att KO är lite för tuff i detta fall, då man måste betala böter trots att man ändrat om på sidan.
Jag tror personligen att det kan hjälpa massor av personer. Vet sjukgymnaster som träffat gamla patienter som de inte fått ordning på, som har blivit bra sedan de börjat med spikmattan.

Men som med det mesta passar det inte alla, även om jag tror att några som testar avfärdar den lite väl snabbt. Ibland får man försöka vänja sig vid mattan och smärtan en del upplever. Själv är jag lite dålig på att använda den regelbundet. Men ikväll så skall jag lägga mig på den i sängen :)


Nu kan man vinna Shaktimattan - spikmattan på Ett dussin pannors blogg!Shaktimattan är känd för att bland annat:» Minska stress» Verka avslappnande» Minska smärta» Öka blodcirkulationen

FÖR ATT TÄVLA, GÅ IN PÅ: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar