torsdag 30 juli 2009

Huvudvärk och träning

Igår körde jag lite kettlebell och Reha-swing på jobbet. Sedan åkte jag till Njoy och tränade triceps, biceps och rygg.

Idag blev det ett snabbt pass direkt efter box-passet. Då körde jag axlar och bröst. Nya favoritövningen för bröst är enarmsbänkpress med hantel, med ryggen på en balansboll.

I förra veckan fick jag ju huvudvärk och trodde jag var på väg att bli sjuk.
Denna vecka har jag känt av det igen. I början av dagen känns det inget, men ju längre dagen går desto mer huvudvärk blir det.
I tisdags hade jag ju Kombi-passet och efter det passet så försvann huvudvärken direkt, men eftersom jag hade tagit en värktablett så var jag inte säker på om det var träningen som orsakat detta. Men idag hade jag huvudvärk igen och efter styrkepasset ikväll så har den försvunnit helt.
Slutsatsen av dett är att ordentlig och hård träning hjälper mot spänningshuvudvärk. Anledningen till spänningarna är nog att jag på jobbet lekt handyman och satt upp massor av hyllor, tavlor och andra saker. Dessutom har nog all tid framför Spotify (i alla oergonomisk sittställningar som finns) gjort sitt till också. Hoppas att det inte kommer tillbaka imorgon. Har några sista handyman jobb. Skall sätta upp fler pappershållare till papper att torka av maskinerna med. Jag föreslog att vi skulle visa att vi bryr oss om smittorisken av influensan, genom att sätta upp ännu fler sprayflaskor och pappershållare i gymmet, och det tyckte cheferna lät bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar