onsdag 29 juli 2009

Nya Fitness Magazine!!!!

Igår kom nyaste Fitness Magazine. Det är den bästa träningstidningen enligt mig. Blev lite sugen på att slänga mig runt i trapetser, vilket var gruppträningsformen som de hade testat i detta nummer.
Jag prenumerarar på den och blev faktiskt lite besviken när jag hittade den ute i butikerna innan jag hade fått den. Trodde i min enfald att man som prenumerant skall få den innan alla andra. Lite dåligt enligt mig, men det är ju inte hela världen.
Igår så hade jag en Kombi-klass på Njoy. Det är egentligen en aerobic-klass där man har lite större del styrka. Men igår så blev det inte direkt ur passbeskrivningen, utan vi körde lite mer aerobic. De flesta verkade gilla min koreografi och tur är väl det eftersom detta var genrepet på mitt bas-pass på konventet om två veckor. Önskade dock att jag kunde köra igenom det minst en gång till med deltagare. Även om det mesta satt bra, så är det några detaljer i utlärningen som jag måste slipa på.
På styrkedelen av passet så jobbade jag med hantlar och stepbräda. Blev mest kombinationsövningar typ Benböj kombinerat med hantellyft framåt, Armhävningsställning med rodd och även överkroppsrotation och Bicepscurl tillsammans med utfallsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar