torsdag 30 juli 2009

Svårt att vara instruktör ibland

Idag hade jag en boxklass på Njoy. Kom bara 4 st, men det var inte det jobbiga. Det var 2 st tjejer och en kille som varit med förut. Men sedan kom det en äldre rätt otränad man in. Tyvärr tror jag inte det stod helt rätt till hos honom. Väldigt svårt att förstå de enklaste instruktioner, även om man visade. Det tråkigaste var ju för han som körde mot honom. Han kunde bara markera sina slag och fick använda mycket av tiden att bara förklara hur den andre skulle slå.
Passet blev väldigt basic, men jag tror att tjejerna fick ut rätt mycket av det ändå.
Men om han kommer igen, så får jag hitta på någon annan lösning. Typ att den andra killen får slå på boxsäcken eller något liknande. Som det var nu så förskte jag få in några kombinationer där de fick byta partner och på en kombination där de skulle springa fram och tillbaka så ställde jag mig på ena sidan så att han fick slå mot mig.
Men man måste ändå beundra mannen som ändå förskte träna något nytt, men det är synd att det drabbade någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar