torsdag 28 januari 2016

Onsdagens två pass med bl.a ett crossfitpass

Hade tänkt köra ett pass innan lunch igår, men jag fick hoppa in och köra ett pass Seniorcore och då blev min träning innan det istället. Det gjorde att passet blev lite kortare än tänkt, då jag brukar använda en del av lunchrasten till själva passet.

Så här såg passet ut
5 min SkiErg

3 varv med 10 kg viktväst
12 (6/ben) Step-up med 2x15 kg hantlar i rack
16 (8/arm) Seesawpress 2x20 kg
Pull-up 6 - 5 - 4


Efter jobbet begav jag mig till Crossfit Smedjan och körde deras onsdagspass


Efter uppvärmingen var det 10 min övning på: Repklättring & DU/Triple unders
Denna gång gick det betydligt bättre med min klättring. Lyckades hyfsat med att få till fotlåset. Dock blev mitt smalben lite slitet. Hopprepshoppningen gick desto sämre. Fick några omgångar då jag lyckades med ca 10-15 DU (dubbelhopp) i rad.
Sedan var det dags för 4x AMRAP 4 min (dvs 4 olika små WODS)
1: 15/12kcal rodd + 8 T2B (toes to bar)
Jag hann: 3 varv + 2 kcal

2: 15 Boxhopp över + 8 HSPU (handstand push-up)
Jag hann: 3 varv + 5 boxhopp

3: 12 Burpees + 8 Pullups
Jag hann: 3 varv + 10 burpees

4: 50 DU/100 SU (singelhopp) + 8-15 Ringdips

Vila 2min mellan AMRAPs.
Detta var riktigt jobbiga WODs och värst var nog nummer 3 med burpees och pull-up. 
Nummer 4 var faktiskt lättast och det berodde på att det gick helt kass med hopprepshoppningen. Inte ens mina singelhopp fungerade. Körde alla 8 ringrodd de två första varven, men sedan var jag tvungen att hjälpa till med benen. 
Hur som helst ett riktigt roligt pass som dessutom lärde mig att klättra lite bättre i rep, så i sommar kommer jag nog sätta upp mitt klätterrep i min utomhusträningsställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar