onsdag 31 juli 2013

Dagens träning och matslängning

I måndags kom vi hem från Norrland. Väl hemma så märkte vi att det var strömavbrott efter ett åskoväder som hade varit för några dagar sedan. Jordfelsbrytaren hade slagit ifrån och då även stängt av kyl och frys. Så det blev tyvärr några timmar med att slänga mat från kylen och frysen. Som tur var så var det inte så mycket färskvaror i kylen, men det var tyvärr en hel del hemmagjorda barnmatsburkar, kött, fisk och kyckling som man fick slänga. Förutom att det är värt rätt mycket pengar, så känns det jobbigt att slänga mat.

Idag började jag jobba igen. Som tur var så är det bara denna veckan ut och 3 dagar nästa vecka. Sedan blir det lite mer semester och pappaledighet.
Körde ett snabbt pass på jobbet idag. Gick tyvärr och la mig lite sent igår kväll och så vaknade min härliga dotter 5.30 (en timma innan jag skulle gå upp). Hon brukar i vanliga fall sova till i varje fall 07.00. Så jag tog det rätt lugnt på dagens pass då kroppen inte kändes på topp.

3 min Crosstrainer
ca 6-7 min massage av vänster skuldra (med lilla bollen)

3 varv
8-10 Pull-up
8/arm Seasawpress med 2x20 kg hantlar
Massage av trapetiuz med smithmaskinsstång

2 varv
5 Clean + Push-press med 50 kg skivstång
7-8 Pull-up med omvänt grepp
Massage av trapetiuz med smithmaskinsstång

Har inte kunnat köra Clean på länge p.g.a. av armbågsproblemen, men det fungerade rätt bra idag. Kändes bra att kunna lägga till den övningen igen

2 kommentarer:

  1. Väldigt intressant blogg och man blir verkligen peppad på att börja träna, speciellt när du skriver ibland hur länge passet tog så tänker man själv: Varför tar inte jag bara tag i att börja träna i 10 - 15 min om dagen. Jag har alltid haft tanken att träna men att ”jag inte har tid”, men om du kan träna i ca 10 min, så varför skulle inte jag kunna göra det.
    Tackar för att du har fått mig intresserad av att börja träna!

    SvaraRadera
  2. Tack! Kul om man inspirerar någon till att komma igång med träningen.
    Lycka till!

    SvaraRadera