torsdag 4 juli 2013

Assisterad benböjmaskin och lite träning

Dagens träning
3 min Crosstrainer
2 min rodd

3 varv
Bulgarian splitsquat jump i benböjsdragapparat (se bild)
Hö enbens rygglyft med
Reverse Crunch
Vä Enbens rygglyft

I enbens utfallshoppet så använde jag en maskin (se bilden) som man antingen kan ha som belastning i benböj/vadpress eller om man har handtagen under armhålorna så kan den avbelasta enböjen, vilket kan vara bra för äldre och de som skadat sig. Men jag använde den som extra vikt. En rikgtigt bra och maskin som tyvärr inte sett på så många gym.

Get-up
3/hand 19 kg int. skivstång
1/hand 24 kg skivstång
1/hand 29 kg skivstång
Skönt att kunna köra Get-up igen och tror att det är en kanonbra rehab för min axel.

3 varv (i relativt högt tempo)
3 Handstand push-up
10 Marklyft 70 kg
10 Pull-up
Sista varvet så bytte jag dock ut pull-up till push-up, då jag kände att jag inte ville belasta underarmarna mer då jag ju nyss haft besvär av den.

Igår hann jag köra ett supersnabbt pass på en rast och sedan la jag in 30+20 armävningar innan jag gick och la mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar