fredag 10 september 2010

Sista passet

Igår körde jag sista passet som ordinarie på Njoy.
Känns lite konstigt, men ändå skönt.
Anledningen till att jag valt att ta bort mina ordinarie pass är att jag vill få mer tid till min egen träning och andra projekt. I både box och cirkelstyrkan så tränar man ju inte så mycket själv. Det är skillnad när man kör aerobics, för då är man ju med hela passet själv (och oftast tar man ut sig mer än när man är deltagare).

Gårdagens pass var ett boxpass och några deltagare mailade till och med innan och talade om att de var sjuka och att de tyckte det var tråkigt att jag skulle sluta. En deltagare undrade om hon kunde köra personlig träning med mig några gånger under hösten. Även om det varit dåligt deltagande på denna klass, så märker jag ju att de som väl kommit varit väldigt taggade och väldigt nöjda.
I tisdags körde jag sista cirkelstyrkan. Det kom EN person. I och för sig så fick hon köra igenom hela kroppen och jag tror hon var nöjd. Förstår inte att Örebroarna inte förstått hur roligt och jobbigt pass de har missat. Senaste gångerna har jag tagit med lite annorlunda redskap som rep(brandslang), kettlebell, Flow Tonic plattor och Junglegym, men det känns lite konstigt när folk inte ens kommer och provar. Hoppas att det blir bättre deltagande på Njoy´s nya pass Crossover som är ett Crossfitpass. Men det krävs nog en ordentlig marknadsföring för att Örebroarna skall våga gå ur sin ram och ens testa det.

Det har varit samma sak när jag försökt lansera cirkelstyrka på mitt jobb för några terminer sedan. Det kom inte en enda och testade trots att det var gratis.

På torsdagens Kettlebellpass på mitt jobb (Örebro Rehabcentrum) så var vi i varje fall 11 st vilket egentligen är ganska lagom i den lilla salen vi har. Också kul att mitt Core pass på måndagar är helt fullt (22 st)

3 kommentarer:

 1. Jag tror jag har nämnt det förut; hade jag bott i närheten hade jag hakat på varenda ett av dina pass! Det låter ju sjukt skoj :)

  Vad är det för ena konstiga människor som bor där egentligen?

  SvaraRadera
 2. Oj vad trist! Låter som sjukt roliga pass och precis sånt jag letar efter men som tyvärr inte finns i Norrköping...

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Fin läsning och inspirerande blogg!
  Kika gärna in på min om du har lust.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera