måndag 13 september 2010

Crossfit Level 1

I fredags anmälde jag mig till en utbildning i Crossfit. Nämligen Level 1 Trainer Course som går i slutet av oktober i Danmark. Skall bli kul att öka mina kunskaper inom crossfit och träning.
Mest för att öka mina egna kunskaper, men kan säkert ta med mig några bitar till min roll som instruktör på gymmet eller till gruppträningen. Kanske kan man hjälpa till som tränare på Crossfit Örebro om de behöver vikarie.
Det kommer vara 2 st till från Crossfit Örebro som kommer att följa med på kursen så det blir helt säkert en kanonhelg.


Läs mer om kursen här.


"The Level 1 Trainer Course introduces the mechanical, conceptual, and theoretical foundations of CrossFit.  Additionally, there will be “break out’ sessions for demonstration and practical application of the 9 Foundational Movements.  The lectures, demonstrations, presentations, and breakouts all serve to indoctrinate participants with CrossFit’s conceptual underpinnings, while the workouts serve to reinforce/ drive home the application.  Events rotate approximately hourly for the duration making for two long days"

3 kommentarer:

  1. Tjena Mattias! Bra blogg du har, är inne och kikar varje dag. Kolla gärna in min http://backtobasic.kettlebells.in

    SvaraRadera
  2. Var inne och kikade och gillade det jag såg. Har lagt till din blogg bland mina favoriter. Hoppas fler hittar den.

    SvaraRadera