tisdag 14 september 2010

Rodd så himal jobbigt

Lekte lite med mina nya kettlebell. Körde tabata intervaller med höga dubbelhandssvingar. 3 vändor med 28 kg och 3 vändor med 24 kg. Körde lite handståernden i parallettes och hadstående armhävningar. Lite Double unders och pistols på BOSU.

Avslutade med att köra rodd. Målet var att köra 5 varv, men jag gav upp efter 3 varv (jobbig plus att jag ville hinna blogga detta innan hemgång). Körde max i en minut och vilade en minut (ställde in intervallerna på roddmaskinen). Första vändan kom jag 293 m, andra 294 m och sista 295 m. Trodde jag skulle komma över 300 m  i varje fall på den första. Men det är bara att ligga i och träna mer rodd även om spykänslorna kommer fram.

2 kommentarer:

  1. Pistols på bosu? Bra jobbat! jag har problem med att göra dem på golvet..

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är lättare på BOSU (Förutom balansen). Klarar inte på golvet utan motvikt. Står rätt långt fram på BOSU´n vilket gör att min stela vad inte hindrar mig.

    SvaraRadera