måndag 20 september 2010

Sandsäck

För några veckor sedan köpte jag en sandsäck från Kettlebells.nu. Modellen kallas Burly och rymmer 4 st 20 kg´s säckar och med bagen får man även en instruktions DVD. En kompis hämtade den i Motala och jag var taggad att testa den. Blev lite förvånad när jag fick en väska och 4 st tomma påsar. Hade väntat mig att sandsäcken skulle vara fylld med någon typ av sand. Trodde att det var någon specialsand och att det var på grund av den som säcken kostade så mycket, men det visade sig att man själv skall skaffa fram sanden.
Så nu måste jag komma på vart jag kan få tag på billig sand. Enligt Olof på Kettlebells.nu så har det visat sig att 3-4 mm sand passat bäst och att man bara skall fylla säcken upp till 75 %.
Risken är att den blir liggandes som den är tills i vår. Lite synd då det verkar finnas många roliga övningar som man kan göra med den

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar