måndag 13 september 2010

Reha-swing för hela slanten

Idag tog jag med Reha-swingen på alla mina kvällspass (Startgympa, Core grund och Core). Många som testat Reha-swing, eller liknande redskap som Flexi-bar, tycker kanske att det är rätt mesigt redskap. Och självklart har de fel :), för du kan göra en hel del övningar som är riktigt jobbiga. Många "vanliga" Coreövningar blir ännu jobbigare om du använder Reha-swing. Däremot så finns det en hel del övningar med Reha-swing som inte känns så jobbiga, men som ändå är väldigt nyttiga och så finns det de som är rätt mesiga också. Men det är därför som jag kan ta med det på tre så pass olika pass som jag hade idag. Många har svårt att få rätt tajming de första gångerna och för mig tog det rätt många gånger innan jag förstod redskapet.


1 kommentar:

  1. Det där är så himla roligt! Har bara testat det på ditt pass men det är verkligen ett redskap som gör att ett leende sprider sig på läpparna samtidigt som det faktiskt känns förvånandsvärt effektivt.

    SvaraRadera