söndag 26 september 2010

Lite hemmaträning

I helgen har jag varit på dop och så har vi pysslat mycket hemma i huset. Skaffat massor av nya möbler så nu har fått det riktigt fint. Passade också på att skänka lite gammalt till myrorna och slänga lite på Mellringetippen.

Fortfarande lite hostig, men på kvällskvisten så var jag tvungen att träna lite (ca 10 min).
Vi har ett kök där vi har en rät vinkel mellan diskhon och arbetsbrädan, så där gjorde jag dips och hängande benlyft i pik. Gick sedan till trappen där jag gjorde lite chinsuppdrag i spaljen ovanför trappen. Avslutade med armhävningar. Blev två varv där jag körde nästan tills jag inte orkade mera. Skönt att komma igång lite även om det blivit en hel del bärande och släpande på möbler nu i helgen.

Skulle egentligen filmat dessa övningar, men jag har lyckats slarva bort min kompaktkamera (Olympus). Vet inte vart jag använde den senast, men den har varit borta i några veckor nu. Har några ställen till att kolla på, men det ser inte ljust ut. Här får ni en bra film som jag hittade som ger förslag på några övningar som inte kräver så mycket redskap.

2 kommentarer:

  1. ska du på best of the best i år?

    SvaraRadera
  2. Tror inte det. Kanske bara åker upp till mässan. Inte så många av passen eller instruktörerna som jag fastnade för.

    SvaraRadera