lördag 11 september 2010

Användning av träningen!

Idag har jag hjälpt till med en flytt. Självklart så bodde de på tredje våningen och så hade de ett väldigt stort förråd en trappa till upp. Men det blev ett bra och svettigt träningspass i 3½ timmar. Skönt att kunna använda sin träning till något vettigt.

Hade planerat att åka till ÖKK och träna på mina muscle-ups efter flytten. Men först så åkte jag till en Crossfitkompis eftersom jag skulle hämta lite kettlebells hos honom (skaffat mig en 24 och en 28 kg´s competionbell) som han hämtade åt mig hos Kettlebells.nu. Vi blev dock stående och prata crossfit och träning. Riktigt trevligt, men efter det så hade jag inte energi till att träna.

2 kommentarer:

  1. 28 kg kettlebell är tunga grejor :)
    Träningsvärk i vaderna idag? Det brukar vara resultatet efter så mycket spring i trappor

    SvaraRadera
  2. Jag märkte att min 32:a är lite för tung för mig, för att kunna ha bra teknik, så jag tänkte att en 28:a måste ju passa bättre då.
    Inte så mycket träningsvärk alls av flytten. Antar att träningen på Double unders gett bra resultat på vaderna :)

    SvaraRadera