onsdag 29 september 2010

Kvällsträning ute

Lite dålig på att uppdatera bloggen, men haft fullt upp med bl.a. att laga mat, städa och fixa i huset till en middag för 18 personer hemma hos oss (efter en begravning). Imorgon skriver jag mer om vad buffén vi gjorde bestod av.

Ikväll så kände jag att det var dags att träna efter sjukdomen. Var så himla fint väder (även om solen gått ner när jag började träna) så jag tog med mig 2 st 16 kg´s kettlebell, mina ringar, mitt hopprep och mitt Junglegym och begav mig till lekplatsen som ligger alldeles i närheten. Den har en klätterställning som passar alldeles ypperligt att träna i. Värmde upp med assisterade (med Junglegym) djupa benböj och att hoppa hoppa hopprep. Försökte mig på doubleunders (2 varv på varje hopp), men det gick inget vidare idag. Hade tänkt träna på musle-ups i ringarna, men de som gjort klätterställningen hade gjort små plattformar som barnen kan stå på och dessa satt lite för tätt för att jag skulle kunna göra övningen utan att slå mig. Att de inte tänker på sånt när de bygger klätterställningarna :)
Istället så gjorde jag dips i ringarna och kiping pull-ups på ett annat räcke i ställningen. Kändes att det är ett tag sedan jag tränade ordentligt eftersom jag inte orkade så många.
Andra övningar som jag gjorde var alternerade push-press och long-cycle med dubbla kettlebells. Lite servitörspressar med en kettlebell, armhävningar och enbensknäböj i junglegymet var några andra saker jag hann med på den ca 30 minuter långa träningen. Körde inte helt slut på mig, men det var skönt att komma igång igen.
Film med hur du gör Muscle-ups

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar