söndag 3 april 2016

Träning på gym i Lysekil

Nu helgen är jag i Lysekil. Igår var det svensexa för svågern och då blev det bl.a. Paintball inomhus (gummball) och bad i Gullmarsfjorden (brrrr).

Idag är jag lite trött, men eftersom jag slutade dricka alkohol relativt tidigt så kände jag mig rätt fräsch imorse.
Åt en ordentlig hotelfrukost så nu har jag hoppat över lunchen. Fram till nu så har jag ägnat dagen åt att läsa boken Anatomy Trains och att kolla lite 3D-funktionsfilmer. Måste medge att Anatomy Trains är lite jobbig att läsa och jag behöver nog läsa om den för att förstå allt (jag har inte hunnit så långt hittils).

På hotellet som vi bodde på skulle de ha ett lånekort till kraftsportsgymmet i Lysekil, men tyvärr hade de tappat bort det. Vet dock inte om jag hade använt det då jag hade ställt in mig på att testa två pass på Nordic Wellness. Åkte dit drygt en timma innan passen så att jag skulle hinna träna lite i gymmet också.


2 min SkiErg
2 min Crosstrainer

Lite 3d-funktionsövningar med hantlar

3 varv i dragmaskin
8-10/ arm Enarms bröstpress i gångstående
10 (5/ben)/arm Enhandsrodd i gångstående

3 varv
5-7/arm Enarms axelpress med 22.5 kg hantel
8-10/arm Knästående enhandrodd i maskin 35 kg

3 varv (med rätt lång vila mellan då jag bloggade)
8-10/arm Enhands lutandebröstpress 20 kg hantel
5-6/arm Hantelrodd 37.5 kg

Körde några handstående armhävningar och vilade sedan lite innan passen.

Jag körde två stycken 30 min pass. Det var CXWORKS och Tabata, men det skriver jag lite mer om någon annan dag.

Efter passen körde jag två set enarmsaxelpress och lite olika rörlighetsövningar.

Jag gillade gymmet då de hade det mesta. Här lite bilder från det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar