onsdag 20 april 2016

Lite filmer från onsdagens träning

I måndags blev det ingen egen träning, men här ser ni några övningar som mina deltagare fick köra på Funktionell Fys. Vi växlade oftast mellan 2 olika övningar (eller höger/vänster). De körde detta med tabataintervaller (8x 20 s arbete + 10 s vila).Idag tränade jag två korta pass. På lunchen filmade jag några övningar (några av de i filmen ovan) och sedan körde jag en cirkelstyrka där jag jobbade 45 s och vilade 15 s och de övningarna ser ni här under.På eftermiddagen fick jag till 20-25 min träning till.
Först en del rörlighetsövningar och sedan 3 varv

8-10 Uppresning+press med Joystick (17.5 kg vikter) (se film)
8-10 Enarmspress med Joystick
8-10 Enarms framåtlutad rodd med Joystick
5 Nordic Hamstring (se film)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar