söndag 17 juli 2011

Gårdagens träning

Igår så gav jag mig ut i löparspåret på eftermiddagen. Blev ca 5 km och jag fick inte ont i höften som jag fick tidigare i våras när jag sprang. Använde Iphone applikationen Runkeeper och det gillade jag verkligen (kommer ett separat inlägg om det senare).

Senare på kvällen åkte jag till jobbet och körde ett träningspass där. Skönt att ha ett gym som man alltid kommer in till. Gårdagen WOD på crossfit.com var Barbara.
5 varv med 3 minuters vila mellan varje varv
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

Jag hade dock lite bråttom så jag körde bara 3 varv och det tog 18.49 min
Efter det så lördagen jag några set marklyft på 100 kg och några set dips.

Idag hade jag tänkt att jag skulle ge mig ut och springa ett pass, men det började regna och så mycket ville jag inte ut och springa. Blir nog lite rörlighetsträning, korrektiva övningar och lite indian club istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar