onsdag 27 juli 2011

Träning på Sats

I måndags var vi på Liseberg hela dagen. Roligast attraktionen var nog Kanonkulan och Balder.
Spelade också bort lite pengar på godishjulen, men vann lite bilar och 2 kg Dumlekola.
Vore ju kul om de kunde ha några mer hälsosamma hjul att spela på . Kanske att man vinner naturgodis, böcker om hälsa eller fruktkorgar. Träningsredskap och proteinpulver/bars är saker som jag skulle spela om, men jag tror kanske inte att det skulle bli en jättesuccé. Dock kanske pulsklockor, träningsställ och stegräknare skulle fungera.

Igår så blev det shopping och så hann jag träna ett långt pass på Sats Kompassen.
Ett stort gym som hade det mesta. Vore kanske kul med slyngor och sandsäckar, men de hade pull-up stänger och kettlebells. Jag körde lite crosstrainer och 4 m in rodd (1117 m), kettlebellsvingar, kettlebellsnatch och lite balansövningar som uppvärmning. Sedan var det dags för get-up med 20 kg kettlebell. Körde 3 st i varje minut i 10 min. Blev alltså 3x5 på vänster och 3x5 på höger.
Gav mig på marklyft. Började med några set på 70 och 90 kg. Testade att köra med 130 kg, men det var för tungt, så det blev några lyft på 120 kg istället. Avslutade med 2 st 5:or på 100 kg.
Körde också lite tricpesövningar och ryggövningar. Riktigt skönt att köra ett lite tuffare pass, även om konditionen inte fick mer än rodden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar