onsdag 24 februari 2016

Träningsresa

2006 var jag på min första och enda träningsresa. Jag åkte då till Turkiet med Aerobic Weekends och det var en av de roligaste semestrar jag åkt på. Sedan har det tyvärr inte blivit av att åka igen. Har i flera år pratat med syrran om att vi skulle åka tillsammans, men inte hittat något som passat och inte varit för dyrt.

Nu dök vi dock på en resa i augusti som verkar bra, så den har vi bokat in oss på. Det är med Apollo (medarrangör Aerobic Weekends). Huvudinstruktörer denna vecka är gladiatorn Ice (Helene Ahlson) och Gyula Bercsenyi.


Den kallas Fitnessveckan och det är ca 40 olika klasser under veckan.
Så här står det på hemsidan
"Den populära Fitnessveckan på Playitas passar dig som älskar träning och vill ha en resa med inriktning på styrketräning, fitness, cross och funktionell träning. Det spelar ingen roll om du är amatör, elit eller instruktör. Att öka din energi, kunskap och motivation kommer garanterat att ge dig en nytändning inom din träning.
Detta blir den elfte Fitnessveckan på Playitas. Under Fitnessveckan får du uppleva intensiva och lärorika träningspass och workshops med övervakning av headcoacherna Helene ”Ice” Ahlson och Gyula Bercsenyi samt ett antal handplockade personliga tränare."

Förra gången jag var iväg så var det som jag var mest intresserad av aerobic och dansklasser (då jag mest höll sådana och coreklasser), men denna gång är det mer funktionell träning och crossfitinspirerad träning som gäller. Tror i och för sig att man har tillgång till alla klasser de har på playitas och då vore det kul att även testa något danspass också.


Daniel Larsson från Fitnesspodden kommer att jobba nere på Playitas och om det fungerar så kommer vi kanske träffas och snacka lite, vilket vore riktigt roligt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar